• Fresco
Audio Conectarea prin Cablu 20m OD4.0mm Pătrat Port la Pătrat Port Digital Audio Vorbitor de Fibră Optică Cablu de Conectare(Negru) (Culoare : Gri Argintiu)

Audio Conectarea prin Cablu 20m OD4.0mm Pătrat Port la Pătrat Port Digital Audio Vorbitor de Fibră Optică Cablu de Conectare(Negru)

RON 67.80
Bunuri
Es accesible al encargo

20m OD4.0mm Pătrat Port la Pătrat Port Digital Audio Vorbitor de Fibră Optică Cablu de Conectare(Negru). 1. Utilizarea de înaltă calitate, fibra optica, puternic semnal de transmisie, de bază nu este afectat de interferențele electromagnetice și radio frequency2. Densitate mare de sârmă, nu este ușor să se aplece, moale și moderat, durată lungă de life3. Fangkou să Fangkou, puternic versatilitate, cele mai multe dintre echipamente cu interfață de lumină satisface duration4. Capetele optice sunt folosite la ambele capete pentru a reduce în mod eficient semnal distortion5. De înaltă calitate, interfață, plug-rezistent, rapid rata de transmisie, stabil și accurate6. Material : PVC, plastic7. Domeniul de aplicare : conexiune digital audio interface echipamente, cum ar fi DVI, amplificator de putere, stereo, de înaltă definiție player, TV, Blu-ray mașină, etc.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie