• Fresco
Norproway Spong Aerograf Premium Frumusete Burete de Machiaj Blender pentru Toate Tipurile de produse Cosmetice, fond de ten, BB Cream, Pudra, Anticearcan, Izolare, Lichid etc. (D-Violet)

Norproway Spong Aerograf Premium Frumusete Burete de Machiaj Blender pentru Toate Tipurile de produse Cosmetice, fond de ten, BB Cream,

RON 18.06
Bunuri
Es accesible al encargo

Multi-funcțional machiaj de amestecare burete.Perfect pentru aplicarea acoperitori și fundație.Mai ușor mod de a obține chiar și o acoperire mult de un stippling brush!.Machiaj bureți pentru toate tipurile de produse cosmetice, fond de ten, BB cream, pudra, anticearcan, izolare, lichid etc. Realizate cu o CALITATE ÎNALTĂ STRUCTURĂ DESCHISĂ, care garantează produse cosmetice rămâi pe partea de sus de burete, mai degrabă decât a fi absorbit, e perfect flexibil pentru un STREAK-FREE lichid sau pulbere de aplicare. -Te va iubi densitatea și cât de bine se aplică machiaj. -Nostru de burete cosmetic amestecuri de machiaj pentru a perfecțiunii. -Conceput pentru a oferi un streak-free termina, acest burete este dezvoltat cu un unic, material hidrofil pentru mult mai puțin machiaj deșeurilor. -Aceste beauty blendere adevărat amestec de frumusete.Au mare lucru.Ele ajuta chiar și machiajul fără a se șterge. -Utilizați-l pentru a aplica crema, lichid, și pulbere de produse.Direcții Poate fi folosit umed sau uscat pentru a face fata cererii.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie