• Fresco
YANLI2233 glob de Cristal Roz de Cristal Ornamente Divinație glob de Cristal Meditație Feng Shui Fată Băiat Cadou Home Decor Ornament Fotografie Minge de Sticlă (Size : D12cm)

YANLI2233 glob de Cristal Roz de Cristal Ornamente Divinație glob de Cristal Meditație Feng Shui Fată Băiat Cadou Home Decor Ornament

RON 119.60
Bunuri
Es accesible al encargo

Rafinat glob de cristal poate fi plasat oriunde în casă, potrivit pentru birouri, camere de zi, camere de studiu și în alte locuri.Fiecare cristal este unic, artizanat lucrate manual.Globul de cristal poate schimba feng shui, bogăție și noroc.Este un decor acasă, cred că va aduce noroc. 1. Netedă și stabilă, face mingea de cristal sigur și stabil, manopera rafinat, stil unic, clar și linii netede, nobil și ieftine perfect mingea de cristal. 2. Roz de cristal reprezinta noroc.Este o bijuterie de dragoste.Se poate aduce nu numai dragoste, dar crește, de asemenea, bogăția de Feng Shui. 3. Noroc, decor acasă, trimite la prieteni, colegi, trimite-l la tine, petrecere de dans. 4. Rotund, rotund, neted, transparent și suprafața umedă.Vă rugăm să verificați culoarea și dimensiunea inainte de a cumpara.Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rog să mă iertați.Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva această problemă cât mai curând posibil.Bine ati venit pentru a partaja și feedback-ul pentru a vă oferi servicii și produse mai bune.Nume : Cristal Ball Material : cristal natural/semi-pretioase stone Classification de cristal și pietre semi-prețioase : roz crystal Quickly : 1. Vă rugăm să verificați culoarea și dimensiunea inainte de a cumpara.2. Fotografii de produs nu includ produse, altele decât produsele.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rog să mă iertați.4. Datele de mai sus este numai pentru referință, dimensiunea este de manuale de măsurare, eroarea este de 1-3 cm, vă rugăm să permiteți, vă mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva această problemă cât mai curând posibil.6. Bine ati venit pentru a partaja și feedback-ul pentru a vă oferi produse și servicii mai bune.7. Va multumim pentru vizita magazinul meu, faceți clic pentru a intra în magazinul meu, nu vor fi multe produse pentru referință, de logistică, de obicei, ne va livra în termen de 1-3 zile, și timpul estimat de sosire este de 9-15 zile.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie