• Fresco
OUMIFA glob de Cristal Alb glob de Cristal Feng Shui Divinație Baza de Cristal de Transfer Lucky Home Decor Desktop Ornamente Decorative Bile (Size : C20cm7.87in)

OUMIFA glob de Cristal Alb glob de Cristal Feng Shui Divinație Baza de Cristal de Transfer Lucky Home Decor Desktop Ornamente Decorative

RON 120.00
Bunuri
Es accesible al encargo

Clar de cristal este bilieved să clar mintea ta și de a absorbi lumina soarelui și a lunii pentru a spori capacitatea de divinație. 1. Cu Feng Shui Mingea dorește armonie și perfecțiune, o sănătate bună, succes în carieră, familie, armonie și bunăstare. 2. Sfera este făcut de calcit naturale, iar baza este frumos proiectat și durabil. 3. Potrivit pentru ocazii; camera de zi, birou, studiu, registru de numerar. 4. Office desktop decor poate fi de asemenea folosit ca manual de înaltă calitate de decor, rafinat, artizanat și decorațiuni cadouri.Luxuriant de cristal piesa centrala sau de colectare poate adăuga luminozitate și armonie în viața ta spațiu sau studio, cea mai bună idee pentru casa ta sau la birou de decor sau magic de jucarii, in special la fel de surprins cadou.Nume : Cristal Ball Material : Calcite Packaging; cutie de cadou packaging Quickly : 1. Vă rugăm să verificați culoarea și dimensiunea inainte de a cumpara.2. Fotografii de produs nu includ produse, altele decât produsele.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rog să mă iertați.4. Datele de mai sus este numai pentru referință, dimensiunea este manual măsurată, eroarea este de 1-3 cm, vă rugăm lăsați-l, vă mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva această problemă cât mai curând posibil.6. Bine ati venit pentru a partaja și feedback-ul pentru a vă oferi produse și servicii mai bune.7. Va multumim pentru vizita magazinul meu, faceți clic pentru a intra în magazinul meu, nu vor fi multe produse pentru referință, de logistică, de obicei, ne va livra în termen de 1-3 zile, iar ora de sosire estimată este de 9-15 zile.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie