• Fresco
Auto Adezive Magnetic Foi de - a Face Ceva ca un Magnet! Magnetice, folii Adezive -Calitate Premium, Coji de fructe și Stick Magneți de Flexibil Magneți (100, 4 x 6 - 20 mil)

Auto Adezive Magnetic Foi de - a Face Ceva ca un Magnet! Magnetice, folii Adezive -Calitate Premium, Coji de fructe și Stick Magneți

RON 64.58
Bunuri
Es accesible al encargo

4" x 6" adeziv magneți de Flexibil Magneți. 20 Mil Gros - Puternic standard de interior adeziv.Foarte usor!Doar îndepărtați hârtia de protecție și așezați fotografia ta!Coji de fructe și stick-ul!.Perfect pentru fotografii, Artizanat, desene pentru Copii, Perfect pentru fotografii, desene pentru copii, Save the date, și mult mai mult!.Vândut ca un pachet de 100 de folii adezive.Pachet de 100 adeziv magneți.Fiecare adeziv magnet foaie este de 4" x 6" si 20 mm in grosime.Ușor de tăiat cu un obiect ascuțit pereche de foarfece, o cutie sau un cuțit de masă-top de hârtie de tăiere.Perfect pentru fotografii, Meșteșuguri, Copii, desene, Grafică, și mai mult!Scoateți hârtia de linie și loc fotografia ta!este atât de ușor!.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie