• Fresco
ProTapes Pro Pitoresc 728 Acril 30 de Zile Eliberarea Ușor Pictori Banda de Mascare, 60 yds Lungime x 3 Latime, Violet (Pachet de 16)

ProTapes Pro Pitoresc 728 Acril 30 de Zile Eliberarea Ușor Pictori Banda de Mascare, 60 yds Lungime x 3 Latime, Violet (Pachet de 16)

RON 492.60
Bunuri
Es accesible al encargo

Eliminarea curat și rezistent la UV.Pe termen scurt, rezistenta la temperaturi ridicate.Eliminarea curat și repositionable.Utilizarea în aer liber și extrem de adaptabil.Mâna poate rupe și o bună rezistență la umezeală.Pro Pitoresc 728 este un mov 30 de zile pictor banda.Pro Pitoresc 728 este proiectat pentru aplicații care necesită un nivel scăzut tack adeziv sistem, această bandă poate fi aplicat pe suprafețele delicate pentru până la 30 de zile și apoi să fie eliminat, curat, fără a provoca deteriorarea suprafeței.Aplicații specifice includ : tapet, proaspăt vopsite sau nevopsite rigips, placi tavan sau de separare pentru faux finisare.Eliminarea curat.Rezistent la UV.Delicat suprafata.Specificatii : ASTM D6123, ASTM D6123 M-97. Caracteristici : pe termen scurt, rezistenta la temperaturi ridicate, curat îndepărtare, repositionable, utilizarea în aer liber, extrem de adaptabil, rezistență chimică bună, rezistent la UV, poate rupe mâna, bună rezistență la umezeală.Aplicabile pentru pictura, de redactare, de păstrare temporară.Adeziv acrilic material. 25 de lire sterline per inch rezistență la tracțiune. 5% alungire. 8 uncii per inch aderență la oțel.Măsuri de 60 de metri lungime de 3-inci lățime de 4.7 mm grosime.Disponibil în culoare violet.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie