• Fresco
WTREA Curea de Ceas Silicon Mansete Inteligente de Înlocuire Brățară Sport Trupa Încheietura mâinii Accesorii, Compatibil cu Mi Band Ceas Pulsera (Culoare : Portocaliu)

WTREA Curea de Ceas Silicon Mansete Inteligente de Înlocuire Brățară Sport Trupa Încheietura mâinii Accesorii, Compatibil cu Mi Band

RON 11.76
Bunuri
Es accesible al encargo

Curea nostru adoptă un pătrat coada de design, cu caneluri pe ambele părți ale curelei, și doi curea inele face curea de mai mult de trei-dimensional. ❤Compatibil : Proiectat pentru tradiționale ceasuri și ceasuri inteligente, este perfect compatibil cu ceasuri de diferite mărci.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom răspunde în termen de 24 de ore. ❤Design unic : curea Nostru adoptă pătrat design coada.Ambele părți ale curelei și doi curea inele sunt proiectate cu caneluri pentru a face curea de mai mult de trei-dimensional.Sigilați marginile cu ulei de ceară, acest design poate asigura durabilitatea sa.Robust desen adaugă un simt de lux la brățară. ❤Lavabil si rezistent la apa : foarte potrivit pentru fitness în aer liber, sport, orice tip de exercițiu sau utilizarea de zi cu zi. ❤Curele interschimbabile : pentru a elimina centuri in cateva secunde fara unelte.Dar noi încă mai oferă instrumente auxiliare și piese de schimb de eliberare rapidă de primăvară baruri pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Dacă este necesar, vă rugăm să ne contactați după plasarea unei comenzi.Acest instrument poate ajuta, de asemenea, scoate cureaua veche.Foarte potrivit pentru fitness în aer liber, sport, orice tip de exercițiu sau utilizarea de zi cu zi.1. Un înlocuitor frumos la culoare bracelet2. Ușor și simplu de a wear3. Fabricat de înaltă calitate ,de mediu și healthy4. Confortabil pentru wear Material : Silicone Color : Negru/Rosu/Portocaliu/Albastru/Vin Roșu* rezistent la apa* Sport &Casual Anti - a Pierdut.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie