• Fresco
QFFL Meduze lampă de Culoare Schimbare Meduze Lampă, Artificiale Mini Acvariu, starea de Spirit Lumina de Noapte, USB și Baterie, Ziua de nastere Cadouri pentru Copii, Barbati Femei

QFFL Meduze lampă de Culoare Schimbare Meduze Lampă, Artificiale Mini Acvariu, starea de Spirit Lumina de Noapte, USB și Baterie, Ziua

RON 134.40
Bunuri
Es accesible al encargo

✔【Starea de spirit de Iluminat Pentru Relaxare】Această meduză lampa poate crea perfectă atmosferă liniștitoare, Realist Liniștit Mișcare.Acesta vă poate ajuta să vă relaxați, să ofere confort, energiza sau a vă ajuta să se concentreze, aceasta este o modalitate foarte bună de a relaxa și relaxați-vă după o zi lungă. ✔【RGB Clasic Tricolor 】7 fascinant lumina de culoare efecte de schimbare.Blând iluminat face oamenii să se simtă calm.Operate prin cablu de date USB sau 4 baterii AAA (bateria nu include). ✔【Colorat Acvariu Lumina de Noapte】Realist meduze încet "înota" în rezervorul de apă cu LED-uri colorate efecte de iluminare,foarte frumos.A crea o atmosfera romantica. ✔【Noutate Cadouri】Cadou pentru copii, tata, mama, soția, soțul,adolescenti.Mare cadou pentru oricine care iubește viața pe mare sau care ar dori pentru a elibera presiunea. ✔【Meduze Lumini】Meduze lampă de masă servește ca o lumina de noapte și un răcească în căutarea decor de birou, precum și, chestii misto pentru camera ta.Acest lucru este nu numai lămpi lavă, dar, de asemenea, mai mult de companie. ♥ ♥ Caracteristici : LED acvariu colorat lumini, foarte frumos noaptea, realist meduze tremura în rezervorul de apă, realiste.Pune-l în dormitor ca o lumina de noapte,decora camera,și de a crește atmosferă romantică.Jucării pentru animale de companie, fără mizerie : nu au nevoie de hrană, chiar dacă acestea sunt neglijate pentru zile în șir, ei vor fi în continuare la fel de bun ca în prima zi când le-ai cumpărat!♥caietul de sarcini : Nume : Meduze Lava Lamp Product dimensiune : 30*10.7*10.7 cm,35*14*14cm Product material : plastic + acrylicpackage : 1. Lampa x12. Meduze x33. Manual de limba engleză x14.Cablu USB x1 Light source type : led light Voltage : 5 V(V)Principale domeniul de aplicare : sali de expozitii, home places Switch tip : push button Style : modern și simplu♥Instrucțiuni pentru 1. Curățați impuritățile din acvariu înainte de utilizare.2. Conectați cablul USB și se toarnă apă curată din nou.Suprafața apei este de aproximativ un centimetru distanță de la gura sticla.Adaugă 3-6 picături de detergent în apă.3. După tentaculele unei meduze sunt nivelate, le-a pus în apă și închideți capacul.Doar porniți comutatorul.♥Notă : atunci Când este utilizat pentru prima dată, nu va fi o mulțime de bule atașat la suprafața de meduze, care poate provoca meduze pentru a nu pluti lin.După bulele dispar pentru o perioadă de timp, se va înota în mod normal, sau aveți posibilitatea să eliminați manual bule pe suprafața de meduze.

Proprietățile

Name:
Jellyfish Lava Lamp
Product size:
30*10.7*10.7cm,35*14*14cm
Product material:
plastic + acrylic
package:
1. Lamp x1 :
2. Jellyfish x3 :
3. English manual x1 :
4.USB cable x1 :
Light source type:
led light
Voltage:
5V(V)
Main scope of application:
exhibition halls, home places
Switch type:
push button
Style:
modern and simple
♥Instructions for use :
1. Clean the impurities in the aquarium before use. :
2. Plug in the USB cable and pour clean water again. The surface of the water is about one centimeter away from the mouth of the bottle. Add 3-6 drops of detergent into the water. :
3. After the tentacles of the jellyfish are leveled, put them in the water and close the lid. Just turn on the switch. :
♥Note:
When used for the first time, there will be a lot of bubbles attached to the surface of the jellyfish, which may cause the jellyfish to not float smoothly. After the bubbles disappear for a period of time, it will swim normally or you can manually remove the bubbles on the surface of the jellyfish.

Cele mai bune oferte din categorie