• Fresco
QFFL Meduze lampă de Culoare Multi Meduze Lampă de Lavă, Home Decor de Lumină LED-uri, USB Super Economisire de Energie Acvariu, Fantastic de Vacanță Cadou de Ziua de nastere pentru Copii

QFFL Meduze lampă de Culoare Multi Meduze Lampă de Lavă, Home Decor de Lumină LED-uri, USB Super Economisire de Energie Acvariu, Fantastic

RON 195.40
Bunuri
Es accesible al encargo

【Mini artificiale rezervor de pește】Include 3 artificiale meduze.Dragut meduze înot într-o culoare aprinsa pat mare vin la viață la scutura de un comutator.crearea unui frumos adâncime ambianța de acasă sau de la birou. 【USB acvariu】meduze acvariul este echipat cu un cablu USB.Forma sa este un cilindru transparent cu un pătrat negru de bază.Acesta poate fi susținută și poate fi alimentat prin USB, sau poate fi alimentat de 4 baterii AAA (bateriile nu sunt incluse). 【Decorative display】Aceasta este o modalitate foarte bună de a îmbunătăți decor de sala de mese, dormitor, camera de zi sau chiar o zonă de birou.Este un decor lampa LED, rezervor de pește și de apă în interior dispun de toate într-o singură. 【Crea fantezie povesti inainte de culcare pentru copii】Poate fi de asemenea folosit ca o lumina de noapte pentru copii.Blând mișcări ritmice de Meduze în acest hipnotic colorate barbotare de schimbare a culorii meduze lampă ar putea ajuta la crearea unui cadru excelent pentru calmarea copiilor dvs. pentru a adormi. 【Mai bun cadou】cadou Minunat pentru cineva care iubește viața pe mare sau pur și simplu vrea să facă un design unic declarație.Liniștea mișcarea realiste de viață, cum ar fi Meduze în rezervorul cu fascinant de schimbare a culorii lumini crea un frumos Liniștit, pașnic și liniștitor adâncime ambianță care ar putea ajuta la reducerea stresului și anxietății.Ideal pentru desktop-ul, camera copiilor, camera de zi și, practic, orice altă cameră în casa ta♥caietul de sarcini : Nume : Electric artificial meduze lamp Product dimensiune : 30*10.7*10.7 cm,35*14*14cm Product material : plastic + acrylicpackage : 1. Lampa x12. Meduze x33. Manual de limba engleză x14.Cablu USB x1 Light source type : led light Voltage : 5 V(V)Principale domeniul de aplicare : sali de expozitii, home places Switch tip : push button Style : modern și simplu♥Instrucțiuni pentru 1. Curățați impuritățile din acvariu înainte de utilizare.2. Conectați cablul USB și se toarnă apă curată din nou.Suprafața apei este de aproximativ un centimetru distanță de la gura sticla.Adaugă 3-6 picături de detergent în apă.3. După tentaculele unei meduze sunt nivelate, le-a pus în apă și închideți capacul.Doar porniți comutatorul.♥Notă : atunci Când este utilizat pentru prima dată, nu va fi o mulțime de bule atașat la suprafața de meduze, care poate provoca meduze pentru a nu pluti lin.După bulele dispar pentru o perioadă de timp, se va înota în mod normal, sau aveți posibilitatea să eliminați manual bule pe suprafața de meduze.

Proprietățile

Name:
Electric artificial jellyfish lamp
Product size:
30*10.7*10.7cm,35*14*14cm
Product material:
plastic + acrylic
package:
1. Lamp x1 :
2. Jellyfish x3 :
3. English manual x1 :
4.USB cable x1 :
Light source type:
led light
Voltage:
5V(V)
Main scope of application:
exhibition halls, home places
Switch type:
push button
Style:
modern and simple
♥Instructions for use :
1. Clean the impurities in the aquarium before use. :
2. Plug in the USB cable and pour clean water again. The surface of the water is about one centimeter away from the mouth of the bottle. Add 3-6 drops of detergent into the water. :
3. After the tentacles of the jellyfish are leveled, put them in the water and close the lid. Just turn on the switch. :
♥Note:
When used for the first time, there will be a lot of bubbles attached to the surface of the jellyfish, which may cause the jellyfish to not float smoothly. After the bubbles disappear for a period of time, it will swim normally or you can manually remove the bubbles on the surface of the jellyfish.

Cele mai bune oferte din categorie