• Fresco
Adult Cârpă Scutec Lavabil Lenjerie de corp, Mari Refolosibile Scutece pentru Adulți Acoperă în Vârstă de Protecție pentru Incontinență Scutece Lenjerie de corp pentru Bărbați sau Femei(Portocaliu)

Adult Cârpă Scutec Lavabil Lenjerie de corp, Mari Refolosibile Scutece pentru Adulți Acoperă în Vârstă de Protecție pentru Incontinență

RON 109.80
Bunuri
Es accesible al encargo

Absorbția de apă : Urina va fi rapid absorbit in (stratul de mijloc) schimbarea pad prin căptușeală și material care atinge adult pielea are doar un ușor umed sentiment.Cârlig și buclă de fixare de design, mult mai convenabil pentru a pune pe și în afara.Înapoi Deschidere Talie Design : Absorbant scutec pot fi plasate în interiorul, și scutec nu va ieși în activități pentru adulți, absorbant scutec poate fi îndepărtată ușor de scutec pentru spălare și uscare, care scurtează considerabil timpul de uscare.Reutilizabile : Foarte confortabil, spălare repetată de sute de ori, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Impermeabil asigură siguranța și practic.Rezistent la apa TPU Film : elasticitate Mare, rezistență la tracțiune, o bună flexibilitate, pot fi spălate de mai multe ori fără deformare și deteriorare, un impermeabil si respirabil film pentru a preveni scurgeri de urină.Ușor De Utilizat : a Pune pe și decolare este exact la fel ca hârtie, scutece, super moale si confortabil, si uscare rapida.Impermeabil si respirabil captuseala nu va provoca erupții cutanate scutec sau mâncărime și mai confortabil de purtat și se usucă rapid.Caietul de sarcini : Tip de Element : Adult Cârpă Scutec Scutece : scutece (vă rugăm să cumpere potrivire scutece pentru utilizarea împreună) Potrivit Pentru Varsta De Mulțimea : Adulți, în vârstă de Mari Dimensiuni : circumferinta Taliei 66-128cm/26.0-50.3 în Picioare Înălțime : Aprox. 45cm/17.7 inch Material : Pânză Caracteristici : 1. Foarte confortabil, reutilizabile, spălare repetată de sute de ori, durabil. 2. Rezistent la apă, și nu există nici o griji de scurgere laterale. 3. Soft de proiectare pe picioare și elastice suplimentare pe partea din spate pentru o mai confortabil se potrivesc. 4. Talie mare. 3 rând catarame pot fi ajustate în mărime de 5. Ușor de utilizat (a Pune pe și decolare este exact la fel ca hârtie, scutece), super moale si confortabil, și se usucă rapid. 7. Respirabil, nu există erupții cutanate scutec în utilizarea pe termen lung, care este bun pentru sănătate.utilizarea reciclare pentru a proteja mediul.Aplicabile Oameni : Vârstnici, persoane cu dizabilități, femei gravide și alți adulți cu incomod de mobilitate.Lista de pachete : 1 x Adult Cârpă Scutec.

Proprietățile

Item Type:
Adult Cloth Diaper
Diapers:
No diapers (please purchase matching diapers to use together)
Suitable For Age Of Crowd:
Adults, elderly
Large Size:
Waist circumference 66-128cm/26.0-50.3in, Crotch Height
Material:
Cloth
Characteristics:
1. Very comfortable, reusable, repeated washing hundreds of times, durable. :
2. Waterproof, and there is no worry of side leakage. :
3. Soft design on the legs and additional elastic on the back for a more comfortable fit. :
4. High waist. 3 row buckles can be adjusted in size :
5. Easy to use (Putting on and taking off is exactly the same as paper diapers), super soft and comfortable, and dry quickly. :
7. Breathable, there is no diaper rash in long term use, which is good for health. recycle use to protect environment. :
Applicable People:
Elderly, the disabled, pregnant women and other adults with inconvenient mobility.
Package List:
1 x Adult Cloth Diaper :

Cele mai bune oferte din categorie