• Fresco
VR Silicon Accesorii pentru Oculus Quest 2, Shell Fata Protector de Acoperire, Lentile Protector, Anti-Arunca/Scurgere Controler de Prindere, Silicon Fata Acoperi de Sudoare Garda 4BUC (Negru)

VR Silicon Accesorii pentru Oculus Quest 2, Shell Fata Protector de Acoperire, Lentile Protector, Anti-Arunca/Scurgere Controler de

RON 65.98
Bunuri
Es accesible al encargo

【Numai VR Accesorii pentru Oculus Quest 2 】Special conceput acest super-cost-eficiente accesorii pentru Oculus Quest 2. În timp ce aduce o experiență de joc mai bun, este, de asemenea, protejează aparatul de la impact, zgarieturi si aruncat.Un cadou minunat pentru prieteni și familie care iubesc pentru a juca jocuri VR.Ambalate include : 1x Silicon Acopere Fata, 1x Lentile Protactor Capac, 1 x Fata Protector Capac, 2 x Controller Prindere Capac de Silicon,2 X thumbstick capace. 【Mai bună Experiență VR, Ochelari de Utilizatori Prietenos 】fata capac de înaltă calitate ecologic de silicon, în condiții de siguranță și de igienă, prietenos cu pielea, anti-transpiratie.Scurgere de lumină dovadă de design poate preveni scurgere de lumină aduce o mai bună și mai confortabil pentru dumneavoastră VR experiență de jocuri de noroc.Deschidere pe ambele părți de silicon acoperirea feței sunt proiectate cu suficiente wifth și ușor de purtat pentru utilizatorii care poartă ochelari. 【Căldură bună Dispersie】 Față capacul de protecție conceput doar pentru Oculus Quest 2. Pefect pentru protejarea cască pentru Oculus Quest 2, de la zgârieturi, lovituri, murdar sau alte daune accidentale.Mai respirabil, cu un design gol, Fără blocarea de fiecare aerisire la dispozitivul asigura dispersia de căldură are loc neîntrerupt în timpul sesiuni de joc în timpul jocului.Nu provoca nici un pericol pentru masina ta. 【Confortabil Controler de Prindere Capac de Silicon】textura de coajă de protecție crește frecare, asigură o mai bună prindere, durabil, non-alunecare si rezistenta la transpiratie.Gaura de design din silicon de protecție inel de acoperire asigură că semnalul fără blocarea nu interfera cu oricare dintre funcții, astfel încât vă puteți bucura de bucuria cu prietenii și familiile cu nu vă faceți griji. 【Protecție completă și Ușor de Curățat】 Folosit între miopie ochelari și lentile pentru quest 2 , de protecție din Silicon capacul obiectivului oferi protecție completă pentru lentile pentru Oculus Quest 2 .Cu 2 thumbstick capace, fă-o încet și-a atins simți mai bine.Toate Accesoriile sunt lavabile și reutilizate. ☎Vă rugăm să cumpere cu încredere și nu ezitați să ne contactați dacă orice întrebări, ne vom întoarce în termen de 12 ore.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie